Over ons

Wie zijn we, wat doen we en hoe werkt het?


Wie zijn we

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf gestart in 2018, gevestigd te neerpelt (Limburg). wij zijn zeer gedreven om onze klanten te helpen, bij ons is de klant echt koning! Wij doen er alles aan om u tevreden te houden. Bieden wij niet de oplossing die u zoekt? aarzel dan niet om ons te contacteren, samen zoeken we een oplossing voor u probleem.

Hopelijk tot snel!

Wat doen we

Wij zijn een bedrijf dat zich focust om oplossingen te bieden bij plaatsgebrek op autovakanties. Zo verhuren wij diverse oplossingen voor op het dak zoals Dakkoffers, fietsendragers, skidragers. Maar ook voor op de trekhaak zoals Towbox, fietsendragers, motor aanhangwagens, bagageremorken . Heeft u iets anders nodig? contacteer ons. Wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Hoe werkt het?

Gedaan met dagen wachten op een offerte! Wij hebben een handig formulier dat onmiddelijk uw prijs berekent. Vul de datum in wanneer je vertrekt en terug komt, kies een product en zie direct de prijs. Wij doen niet mee aan verborgen kosten... De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt. Hieronder ziet u in stappen hoe het precies werkt.
1

Bereken je prijs

Met ons handige formumier weet u meteen wat de prijs zal zijn van uw bestelling

2

Bevestig je bestelling

Indien u akkoord gaat met de prijs kan u de bestelling afronden. Wij bevestigen uw bestelling per mail.

3

Klaar!

Wij monteren uw dakkoffer op de afgesproken datum.
(Achelsendijk 10, 3910 Neerpelt)