Skiboxen & Skidragers

Vertrekt u op skivakantie?


Aerodynamisch

Geoptimaliseerd ontwerp voor de beste ruimte-efficiëntie, aerodynamica en pasvorm van het voertuig.

Dakkoffer & Montage

Onze montage setjes zijn geschikt voor bijna iedere auto, zelfs voor auto's zonder dakrails.

Gemakkelijk in gebruik

Met het handige design van Hapro is het mogelijk om langs 2 kanten de koffer te openen. Inladen/uitladen van de bagage was nog nooit zo gemakkelijk.

Inclusief dakdragers

Thule Snowpack L

5 €/dag
Inc. montage Op de trekhaak

Towbox V1 + Topski

10.5 €/dag
Inc. montage Op de trekhaak

TowCar Aneto

9.5 €/dag
Inc. montage Op de trekhaak

TowCar Aneto 3 rekken

11.5 €/dag
Inc. montage Op de trekhaak

Inclusief dakdragers

Hapro traxer 4.6

6 €/dag
Inc. dakdragers

Hapro traxer 6.6

7 €/dag
Inc. dakdragers

Hapro traxer 8.6

8 €/dag
Inc. dakdragers

Hapro cruiser 10.8

8.5 €/dag
Inc. dakdragers

Meer informatie

Skidragers & skiboxen

Omdat wij u zo goed mogelijk willen helpen verhuren wij diverse producten om uw plaatsgeprek in de auto op te lossen. Wij verhuren dakkoffers/skidragers voor op het dak of voor op de trekhaak. Wij bieden voor iedereen een passende oplossing!

Montage op het dak

Met een dakkoffer van Wallko vertrekt u zorgenloos op vakantie. Onze dakkoffers kunnen langs 2 kanten open gedaan worden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vervoer zowel koffers als ski's/snowboards met een dakkoffer. Heeft u enkel ski's te vervoeren? Dan kan u voor de Thule Snowpack gaan: hier vervoer je tot wel 4 ski's of 2 snowboards mee.

Montage op de trekhaak

Liever geen dakkoffer op uw auto? Dan hebben wij een perfecte oplossing voor u. Wij verhuren namelijk ook de Towbox voor op de trekhaak. Op deze Towbox is het mogelijk een extra skidrager te monteren, op deze manier kunt u zowel koffers als ski's mee nemen. Heeft u enkel te weinig plaats voor ski's/snowboards? Dan is de Aneto misschien iets voor u. Deze kan tot wel 6 ski's of snowboards mee nemen.

Verkoop

Omdat wij altijd de nieuwste dakkoffers willen verhuren aan onze klanten vernieuwen wij om de 2 jaar al onze dakkoffers. Enkel de koffers die na 2 jaar verhuren nog in top staat verkeren bieden wij dan aan voor verkoop tegen een schappelijke prijs. Heeft u interesse? neem dan contact met ons op.

Sneeuwkettingen

In veel landen is het verplicht om sneeuwkettingen bij te hebben in het winterseizoen (Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slowakije, Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland). Heeft u geen sneeuwkettingen? wij verhuren er vanaf 3.5€/dag.

Klaar om te vertrekken?

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de plaatsing, producten, prijzen of betalingen? Neem dan contact met ons op.

+32 479 36 60 56