Towbox

Een bagagekoffer op uw trekhaak.


Universeel

Een towbox past op elk voertuig met een Europese trekhaak.

Simpel

Onze experts bevestigen de Towbox op uw trekhaak zodat u zonder zorgen op vakante kan vertrekken.

Gemakkelijk in gebruik

Door de bevestiging op uw trekhaak moet u nooit boven uw hoofd reiken. Bovendien heeft u nog steeds toegang tot de koffer van uw auto door het gemakkelijke schuifsysteem van de Towbox.

Towbox V1

8.5 €/dag
Op de trekhaak

Towbox V2

9.5 €/dag
Op de trekhaak

Meer informatie

Montage op de trekhaak

Towbox maakt gebruik van een universele montage die op iedere trekhaak past. Het systeem is ook zeer gemakkelijk te monteren/demonteren. Wilt u op vakantie de Towbox van uw auto halen? Dit kan perfect zonder enige moeite! Uiteraard is de Towbox ook voorzien van een veiligheidsslot. Het is niet mogelijk om de koffer van de trekhaak af te nemen zonder de sleutel.

Brandstofbesparend

Omdat de Towbox op de trekhaak wordt gezet zal de auto zo goed als geen extra brandstof verbruiken. Dit is een perfecte oplossing als u verre afstanden gaat afleggen. Hier bespaart u snel wat euro's mee uit en het is beter voor het milieu!

Combinatie kofferruimte + Skidrager

Heeft u zowel kofferruimte als skidragers nodig? Dit kan ook met de Towbox. Wij verhuren een model waarbij het mogelijk is om bovenop de koffer uw ski's te monteren. Zo kan u zowel koffers als ski's meenemen, handig toch?

Handig in gebruik

Omdat de koffer op de trekhaak wordt geplaatst, staat deze op een ideale hoogte om je koffers in en uit te laden. Niet sleuren boven uw hoofd om de bagage in of uit de dakkoffer te krijgen. Met de towbox was in- en uitladen van koffers nog nooit zo gemakkelijk! Bovendien kan u nog steeds in de koffer van de auto door het handige uitschuifsysteem van Hapro.